Blog

Hotellit kertovat tarinaa

Monilla tunnetuilla hotellissa on hienoja tarinoita kerrottavanaan kuuluisista vieraista ja tapahtumista, joita niissä on järjestetty. Monella hotellilla on myös oma tarinansa, joka on osalla todella mielenkiintoinen ja värikäs. Myös Suomesta ja pohjoismaissa löytyy hotelleja, joilla on pitkä historia ja kiinnostava tarina, joka kertoo siitä, miten hotelli sai alkunsa ja miten se on selvinnyt kaikista vuosista tähän päivään saakka. Tässä seuraavassa niistä muutama.

Jos olet kiinnostunut matkustamaan pohjoismaissa kannattaa sekä suunnata joskus Norjan Bergeniin ja siellä sijaitsevaan Hotel Norge hotelliin. Tämä hotelli on avattu jo vuonna 1885 ja sen perustaja Georg Pommerenk halusi luoda hotellin, jossa on tilaa rentoutua ja joka huokuu ylellisyyttä. Hotel Bergen on ollut aina keskellä tapahtumia ja sen ylelliset tarjonnat tuovat ja luovat tunnelmaa vierailleen. Uusimmassa hotellin remontissa hotelli sai täysin uuden kerroksen ja nykyään hotellissa on 17 sviittiä, 3 baaria ja 3 ravintolaa kymmenessä kerroksessa. Hotelli onkin nykyään Bergenin suurin hotelli, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen. 

Jos rakastat historiaa, voi oiva kohde olla Tallinnan Vanhakaupunki ja sen monet hotellit. Tallinnassa on hyvä kattaus hotelleja ja Vanhan kaupungin sisällä olevissa hotelleissa huokuu historiallista tunnelmaan ja monet niistä on rakennettu vanhojen rakennusten sisälle, joissa seinät eivät ole aina täysin suoria ja arkkitehtuuri on historiallista. Näistä hotelleista voi helposti piipahtaa kävelylle Vanhaan kaupunkiin ja nauttia hienosta tunnelmasta ja halutessa voi siirtyä kaupunkiin nauttimaan modernista shoppailusta ja ruokailusta. 

Kotimaamme pääkaupungissa on myös monia hotelleja, joilla on historiaa kuten Kämp hotellit Helsinki tarjoaa historiallisen vierailun huoneissaan. Tässä hotellissa on vieraillut monia kuuluisuuksia, jotka ovat vierailleet Helsingissä ja hotellis on muutenkin kuuluisa ruoistaan ja ylellisyydestään.