Blog

Keittiö kodikkaaksi julisteilla

Keittiö on jokaisen talouden kodikas ja toimiva tila, jossa ruoan laitto ja aterian nauttiminen sujuvat vaivattomasti. Nykyaikainen keittiö on hauska ja inspiroiva, ja luo lämmintä kodin tunnelmaa.

Sisusta julisteilla

Nostalgiset vintagejulisteet, graafiset aiheet, luonto- ja eläinaiheet sekä ruokaan ja ateriointiin liittyvät tyylikkäät julisteet ovat nykyään erityisen suosittuja. Kodin parhaalle paikalle eli keittiön seinälle sopivat loistavasti myös esimerkiksi kahviin liittyvät julisteet, erilaiset paloittelukaaviot ja nuorekkaan upeat viiniaiheiset julisteet.

Julisteet ovat useammille henkilöille jo nuoruusajoilta tuttu ja rakas sisustuselementti. Monien ihmisten nuoruudessa seinillä komeili laulajien tai urheilutähtien kuvia, kun taas opiskeluaikana seinälle laitettiin muutama tyylillä valittu juliste, jotka toimivat katseenvangitsijoina. Juliste saattoi sisältää myös jonkin ajankohtaisen tai omalle itselle tärkeän tekstin.

Julisteista voi helposti loihtia näyttävät taulut vaikka jokaiseen kodin huoneeseen. Kauniilla kuvakehyksillä julisteesta tulee siisti ja näyttävä sisustuselementti, joka sopii monenlaisiin koteihin. Julisteilla voi kätevästi muuttaa huoneiden, kuten keittiön tai aulan, tyyliä mieleisekseen.

Valoisa ja selkeä keittiö suorastaan huutaa erilaisia julisteita seurakseen. Keittiöitä on paljon erilaisia, mutta niin sanottu avokeittiö on suuressa suosiossa, koska sieltä on käytännössä esteetön näkyvyys muualle huoneistoon.

Keittiötä pidetään tyylikkäänä kodin keskuksena, joka on helppo ja mukava uudistaa muun muassa julisteiden, tekstiilien ja erilaisten värisävyjen avulla. Sijoittelemalla julisteita keittiöön sopiville paikoille voi luoda keittiöstä oman makunsa mukaisen.

Patalappujen, keittiöpyyhkeiden, verhojen ja mattojen avulla voi kätevästi vaihtaa keittiön tunnelmaa erilaisten juhlapäivien tai vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Kokonaisuus saadaan näyttämään harkitulta luovan, yksilöllisen suunnittelun ja omaan tyyliin sopivan värimaailman avulla.

Näyttävät tekstiilit kuviointeineen ja kuoseineen luovat mukavaa yhtenäisyyttä kauniiden kuosien ja kuviointien avulla.

Viimeistele sisustus käyttöesineillä

Keittiön sisustuksen täydentämiseen tai viimeistelyyn sopivat täydellisesti viherkasvit, purkit, purnukat ja erilaiset astiat sekä muut tehokkaat katseenvangitsijat. Perinteiset leikkokukat, kasvit ja yrtit sekä hedelmäkori hedelmineen näyttävät hyvältä.

Rakkaimmat astiat, kahvikupit, kulhot ja kannut on mukavaa laittaa kaapista hyllyille esiin. Taitava sisustaja on luova koristelija, jonka keittiössä näyttävien julisteiden lisäksi myös taulut sekä antiikkiset käyttö- ja keräilyesineet löytävät nopeasti oman paikkansa sisustuksessa.

 
 
  • Ravintolatasoinen kokemus kotiinRavintolatasoinen kokemus kotiin

  • Ravintoloiden sisustusRavintoloiden sisustus

    Jos sydäntäsi

  • Suomen upeimmat ravintolatSuomen upeimmat ravintolat

  •