Blog

Parhaat luontaistuotteet – nämä myös maistuvat hyviltä!

Luontaistuotteet ovat saaneet huonon maineen joidenkin ihmisten keskuudessa, koska jotkut luontaistuotteet maistuvat suorastaan järkyttäviltä. Luontaistuotteiden joukosta löytyy kuitenkin myös makeita, suolaisia ja muuten vain erittäin maukkaita vaihtoehtoja. Oikeasti – sinun ei tarvitse syödä vain kuivia keitettyjä kananrintoja tai pelottavan näköisiä terveyslitkuja antaaksesi kehollesi niitä aineita, joita se tarvitsee.

  1. Tumma suklaa

Jokainen luontaistuotteista kiinnostunut ihminen varmaan tietää, että jos kaipaat jotain makeaa syötävää, tumma suklaa on terveellisin vaihtoehto. Tumman suklaan salaisuus ovat sen sisältämät kaakaopavut. Tumma suklaa sisältää enemmän antioksidantteja kuin mikään muu ainesosa. Saadaksesi eniten terveyshyötyjä tummasta suklaasta kannattaa valita semmoinen levy tai patukka, joka on vähintään 70% tumma. Muista vain se, että mitä tummempaa suklaasi on, sitä katkerammalta se maistuu.

  1. Pellavansiemenet

Pellavansiemenet eivät välttämättä kuuluu maukkaimpien luontaistuotteiden joukkoon, mutta niillä on hienovarainen pähkinänmaku. Nämä pienet siemenet sisältävät todella paljon yhdistettä nimeltä alfalinoleenihappo, joka on välttämätön omega-3-rasvahappo. Alfalinoleenihappo voi suojata ihmisiä muun muassa sydänsairauksilta ja aivohalvaukselta. Saat eniten terveyshyötyjä jauhetuista pellavansiemenistä. Tämä johtuu siitä, että jauhetussa muodossa syötyinä kehosi pystyy imemään paremman pellavansiemenien sisältämiä terveyttä edistäviä ainesosia.

  1. Inkivääri

Inkivääri tunnetaan voimakkaista terveysvaikutuksistaan, kuten sydän- ja verisuonitoimintojen parantamisesta, ruuansulatuksen parantamisesta, vastustuskyvyn lisäämisestä, kivun lievittämisestä ja tulehdustasojen vähentämisestä. Vain pieni määrä inkivääriä päivässä voi parantaa terveyttäsi huomattavasti.

  1. Pistaasipähkinät

Pistaasipähkinöillä on herkullinen voimainen maku ja ne tarjoavat pitkän luettelon erilaisia terveyshyötyjä. Ne ovat erinomainen proteiinin-, kuidun-, antioksidanttien- ja kaliumin lähde. Lisäksi ne sisältävät terveellisiä monityydyttymättömiä rasvoja, jotka voivat auttaa alentamaan kolesterolitasojasi ja suojaamaan sinua sydänsairauksilta. Välttyäksesi saamasta liikaa natriumia, suosi suolaamattomia pähkinöitä. Parhaat keittiövälineet terveellisten ruokien laittamiseen voit löytää https://www.kitchentime.fi/ verkkokaupasta.