Blog

Tee ravintolatasoista ruokaa kotona

Oletko aina ihmetellyt miten ravintoloissa saadaan ruoasta niin hyvän makuista? Ravintolaruoka on mukavaa vaihtelua kotiruokaan verrattuna ja oikeilla välineillä sinullakin on mahdollisuus tehdä aivan erilaista ruokaa, jolla hämmästytät perheesi ja ystäväsi.

Ravintoloissa käytetään ruoanvalmistukseen ammattilaistason laitteita, mutta kotikokilla on mahdollisuus päästä samantasoiseen lopputulokseen kuluttajille saatavilla olevien laitteiden avulla. Ravintoloissa käytetään isompaan mittakaavaan sopivia ja pidempään käyttöä kestäviä laitteita, mutta normaali kuluttaja ei tarvitse laitteitaan yhtä usein eikä valmista ruokaa valtavia määriä. Tästä syystä kuluttajakäyttöön myytävät laitteet ovat täysin soveltuvia kotikäyttöön.

Kuluttajille myytäviä laitteita on usein mahdollista käyttää monikäyttöisesti ja monipuolisesti, joka on hyvin hyödyllistä erilaisten lopputulosten ja ruokien valmistamisessa. Esimerkiksi OBH Nordica friteerauskeitin on todella monipuolinen apuväline, jonka avulla saa monista erilaisista raaka-aineista maistuvaa ruokaa koko perheelle. Ravintoloissa friteerauskeitin on yleensä huomattavasti järeämpi ja tarkoitettu jatkuvaan käyttöön ja kotikäyttöön tarkoitettu malli soveltuukin paremmin ja helpommin pienempien ruokamäärien, sekä erikoisuuksien valmistamiseen. Tehosekoittimella taas valmistat sekä lisukesoseita, että vaikka majoneesia tai aiolia ruoan lisukkeeksi. 

Ammattilaistason välineitä kotikäyttöön

Myös kotikokit voivat nykyään hankkia ammattilaistason välineitä käyttöönsä. Monet tavaratalot, erikoisliikkeet ja nettikaupat tarjoavat valikoimissaan ammattilaistason välineitä, joiden avulla valmistat ruokaa, kuin huippukokit. 

Ammattikokkien ja ravintoloiden varustukseen kuuluu valtavasti erilaisia työkaluja ja valmistusvälineitä. Kuitenkaan sinun ei tarvitse aivan kaikkea hankkia kotiisi. Ravintoloissa valmistetaan suuria määriä erilaisia ruokalajeja ja sitä varten monia valmistusvälineitä on oltava runsaasti ja monena kappaleena. Näin ruokaa voidaan valmistaa monille asiakkaille samaan aikaan. 

Hankkimalla laadukkaan, pitkäikäisen Fiskars pannun, voit valmistaa ruokaa lukemattomia kertoja ja pitkässä juoksussa säästää rahaa. Laadukkailla välineillä onnistut varmemmin, saaden aikaiseksi ruokaa, jonka monipuolisuudella ja laadukkuudella yllätät perheesi ja vieraasi.