Blog

Yllätä ystäväsi tai kumppanisi makulomalla

Kun raskas arki käy päälle tai on muuten vain loman aika, mitä jos yllättäisitkin sinulle rakkaan ihmisen viemällä hänet lomalle täynnä ikimuistoisia makuja? Täyden palvelun loma, täynnä herkuttelua on loistava keino yllättää kenet tahansa ikimuistoisesti. 

Moni hotelli Helsingissä, Tampereella, muualla Suomessa ja maailmalla tarjoaa mahdollisuutta vierailuun, samalla nauttien hotellin keittiön tarjoamasta ihanasta ruokamaailmasta. Hotellit panostavatkin jatkuvasti enemmän ja enemmän hotellin sisäisiin palveluihin erottautuakseen kilpailijoistaan. 

Hotellien tarjonnan mahdollistama rentoutuminen ja palveluiden saaminen muiden tekemänä antaa loistavan mahdollisuuden rentoutumiseen ja uuden kokemiseen arjen keskellä. Läheisesi varmasti arvostaa runsasta tarjontaa ja uusia ruokia, sekä makuja, joita ei välttämättä ole tullut aiemmin kokeilleeksi. Uudet ruoat voivat avata uutta horisonttia ja avartaa maailmaa yllättävän paljon. 

Erilaista vai erikoista ruokaa?

Haluatko yllättää läheisesi erilaisella ruoalla kuin yleensä? Kuten erilaisten kulttuurien tarjoamalla, ainutlaatuisella makumaailmalla, vai kenties erikoisemmalla, esimerkiksi kokeellisella keittiöllä? Jos et ole aivan varma, kuulostele hänen toiveitaan ja tämän jälkeen selvitä mitä hotelli ja hotellin lähialueen ravintolat tarjoavat. Onko mahdollista että hotellin oma keittiö pystyy valmistamaan tämän toiveen? Tai onko mahdollisesti jopa teemaan sopiva hotelli, jonka ravintola on vielä sisustettu vaikka itämaiseen tai keskiaikaisen teeman mukaan? 

Hotellien tarjonta yllättää

Hotellit ovat tottuneet mitä erilaisimpiin vieraisiin ja pyyntöihin heidän taholtaan. Siksi omia pyyntöjä ei kannata arastella, vaan kannattaa rohkeasti esittää omia toiveita ja tiedustella mahdollisuuksia niiden toteuttamiseksi. Hotelleilla on usein paljon konsteja ja niksejä valmiina, kuinka toteuttaa asiakkaiden erikoisiakin toiveita. Näin he voivat onnistua yllättämään sinut vielä paremmin, kuin olit osannut odottaakaan. Tärkeintä onkin nauttia tästä kaikesta niin että kokemuksen muistaa vielä pitkään.